Vervoer

Bereikbaarheid locatie
Voor de bereikbaarheid van SlaapLekker – Primus Underground Edition hebben we een aantal routes uitgestippeld te voet, met de auto en voor het OV die u het snelst bij de Lichtfabriek moeten brengen!

Te voet
Om met de voet bij de Lichtfabriek te komen dien je aan de achterkant het station te verlaten en richting de Spaardamseweg te lopen. Vervolgens kom je een brug tegen. Deze dien je over te steken om vervolgens links af te slaan richting de Kick Smitweg. Rij de Kick Smitweg uit om aan het eind rechtsaf te slaan richting het Energieplein. Vanaf dit punt kunt u de locatie zien liggen en moet de ingang te vinden zijn.

Auto
Met de auto is de Lichtfabriek te bereiken via de N200. Volg de twee linkerrijstroken op de N200 om vervolgens af te slaan naar de A200 (borden naar Haarlem). Rij verder op de N200 en neem de Oudeweg naar de Minckelersweg om uiteindelijk je bestemming te vinden aan uw linkerkant.

Openbaar vervoer
Er stopt geen bus voor de Lichtfabriek zelf, dus lopen/fietsen vanaf station of met de auto wordt aangeraden! Indien u toch met de bus wilt komen, dan kunt u via Haarlem station stadsbus 2 pakken richting Spaarnwoude station. Bij bushalte Nagtzaamstraat dient u dan uit te stappen en vanaf daar is het nog zo’n 10 minuutjes lopen.

 

Meer informatie is te vinden via www.lichtfabriek.nl
De Lichtfabriek
Minckelersweg 2
2031 EM Haarlem

Tel: 023 – 5400288
Mail: info@lichtfabriek.nl